MUZIEK EN BEWEGEN-WOENSDAG-GROEP 1/2 C
De kinderen gaan veel zingen en bewegen op muziek, kennismaken met instrumenten en de kinderen gaan verder met het thema: muziek en gevoel. De eerste les is op woensdagmiddag 26 mei Van 12.30-13.15 uur. 5 lessen. Max 6 kinderen. De kinderen worden door de juf naar deze les gebracht en ouders kunnen hun kind weer om 13.15 uur  buiten ophalen.

DJEMBE-DINSDAG-GROEP 3C
De leerlingen van groep 3C hebben de afgelopen weken muziekles gehad onder schooltijd met het thema ritme! De laatste les staat in het thema van de djembé! Nu kun je je opgeven voor de Djembe lessen, waar je nog meer liedjes leert zingen, bewegen en vooral leren spelen op de djembé!.
Geef je snel op! Start dinsdag 18 mei, 5x.

KOKEN-MAANDAG-GROEP 4A
In de grote keuken van het MFC ga je 5 weken koken. Elke week staat er een ander gerecht op het menu. Deze groep start op maandag 17 mei. Omdat bij koken ook afwassen hoort duurt deze club tot vier uur . Er kunnen maximaal 5 kinderen uit groep 4A meedoen.

BOOTCAMP
4B-MAANDAG
Wil jij lekker kunnen bewegen en sterkere spieren krijgen? Je energie kwijt kunnen, plezier maken en aan het eind even 'relaxen'? Doe dan mee met de 'KIDS BOOTCAMP'! Doe je mee? Geef je snel op! De eerste les is op maandag 17 mei 15:00-15:45 uur. 5 lessen. Max.10 kinderen.
DANS

5A-DONDERDAG
Vind jij muziek leuk en kun je niet zo goed stil zitten als je leuke muziek hoort? Kom dan gezellig mee doen met deze danslessen. In de danslessen leer je coole trucjes en mag je lekker bewegen op muziek. Iedere donderdagmiddag geven wij de danslessen bij jou op school. Start donderdag 27 mei, 5x. Max 6 kinderen

BUITENSPORT
DINSDAG-GROEP 5B
Samen met meester Nick gaan we buiten sporten. 5 weken lang elk dinsdag middag naar het park en  lekker en gezond buiten bezig. Start op dinsdag 25 mei.


AKTIEF IN  ARNHEM
WOENSDAG-GROEP 6A
Als je voor dit programma opgeeft ga je samen met Juf Tini en meester jan 2 weken op pad door Arnhem. We gaan op woensdag 19 mei wandelen in Mariendal  (terug tegen 3 uur) en op woensdag 26 mei fietsen op de Hoge Veluwe (terug tegen 5 uur). Maximaal 8 kinderen. Start op woensdag 19 mei. 12.15 uur.

VIOOL
6A-DINSDAG
Tijdens deze lessen gaan we kennis maken met de viool. Iedereen krijgt een eigen viool in de les. De viool is een heel bekend en mooi instrument. Je kan er verschillende geluiden uit halen. We kijken samen hoe het instrument is gebouwd en uit welke onderdelen het bestaat. Op een makkelijke en leuke manier gaan we viool leren spelen. Aan het einde zullen we samen iets moois maken en optreden voor een publiek. Heel veel plezier ! Start Dinsdag 18 mei.

BOERDERIJ 6B-DONDERDAG Werken op een echte koeien boerderij. Koeien uit de wei halen of met de veewagen verhuizen. De koeien/kalfjes voeren, op een echte tractor meerijden, een koe melken met de hand en met de machine. Hooien en nog veel meer werk. Samen met de boer Arjan en boerin Catrien. We gaan met de taxi hier naar toe en zijn pas tegen kwart voor zes uur terug. Start donderdag  27 mei, 5x..

 JAKOBA-LEONARDO DA VINCI 7B-MAANDAG Echte uitvindingen doen; Bruggen maken en vliegdingen ontwerpen. Start maandag 17 mei  , 4 x (let op de les duurt tot 16.15 uur).

COMPUTEREN ALLEEN 7B- DINSDAG Zit je in groep 7B ? Dan kun je op dinsdagen computeren in de PC ruimte, maximaal 4 kinderen. Start dinsdag 18 mei. 5 x.

Laan van Presikhaaf 7 | 6826 AH Arnhem | T: 026-3637059 | info@kinderclubs.nl | Kinderclubs is onderdeel van Rijnstad

Rijnstad